0720 - 44 45 37jarek.79@hotmail.com

Vi kan det här med transporter på Tyresö

Förutom våra tjänster inom transporter, så genomför vi i stort sett allt inom mark och anläggning. Vi på JPD Entreprenad har möjlighet att hjälpa dig som behöver hjälp med transporter på exempelvis Tyresö och andra delar av Stockholm, men även mer långväga transporter.

Om du tycker att det är viktigt med kvalitet, säkerhet och pålitlighet, när du vänder dig till en transportfirma så har du kommit helt rätt. Vi på JPD Entreprenad värdesätter att du får ditt gods från start till destination på ett säkert och tillfredsställande vis. Genom vår omfattande kompetens och den långa erfarenhet som vi har inom branschen, så kan du alltid lita på att vi hjälper dig på bästa och det mest tänkbara viset.

Det som är positivt med vårt arbete här på JPD Entreprenad är att alla kan anlita oss och få den hjälp som de är i behov av, när det kommer till hjälp inom transporter på Tyresö. Vi hjälper såväl dem som bara behöver litet hjälp och dem som är mer intresserade av mer omfattande och tidskrävande transporthjälp. Vi genomför uppdrag åt såväl privatpersoner som åt företag eller organisationer.

Du kan med fördel kontakta oss redan i dag, om du är intresserad av att få hjälp med någonting som har med frakt eller dylikt att göra. Kom ihåg att vi alltid anpassar vårt arbete efter de förutsättningar och önskemål, som gäller för just dig. Vi är företaget, som du alltid kan lita på inom transport, frakt och andra likartade tjänster. Vi ser verkligen fram emot att kunna hjälpa dig.